MAŤO HOMOLA TOUR 2014 po Banskej Bystrici s novým lídrom

MAŤO HOMOLA TOUR 2014  po Banskej Bystrici s novým lídrom

Atraktívne podujatie, MAŤO HOMOLA TOUR 2014, má za sebou 3. kolo. O tom, že toto podujatie graduje svedčí aj fakt, že v nákupnom centre Europa v Banskej Bystrici sa v sobotu 22. februára prišlo na BMW Maťa Homolu a súťaž na špičkovom simulátore RRS pozrieť niekoľko tisíc ľudí.

Množstvo zvedavcov pútalo BMW 320si WTCC, v ktorom Maťo Homola získal strieborný pohár v seriáli Majstrovstiev Európy FIA ETCC 2013. No najväčší nával bol tak ako aj v Košiciach a Žiline pri parádnom počítačovom simulátore RRS, kde záujemcovia mohli krúžiť s Maťovým BMW na Slovakia Ringu.

mht-bb-3

Prvé ostré jazdy sa začali hneď o deviatej ráno a už prví jazdci prišli dobre pripravení, pretože košický čas Pavla Satka padol. So žilinským maximom Richarda Dzurecha to už nebolo také jednoduché, no postupne sa Banskobystričania k nemu blížili. Dávid Dolinský bol počas celého dňa na 3. mieste toho dňa, no na záver sa posadil za volant a vyplatilo sa. Výbornou stratégiou zajazdil doteraz najlepší čas MAŤO HOMOLA TOUR 2014! Jedno kolo za 1:26,4min je o sekundu lepšie ako čas Richarda Dzurecha zo Žiliny a Dávid Dolinský sa tak dostal na čelo hodnotenia MHT 2014. Je tak najbližšie k zapožičaniu BMW na celý mesiac! Aj druhý jazdec v Banskej Bystrici dosiahol lepší čas, ako sa podaril v Žiline.

mht-bb-2

Bystričania opäť dokázali, že sú rýchli. Veď práve z tohto mesta na Hrone pochádza aj jeden z najrýchlejších Slovákov v súčasnosti, formulový pretekár Richard Gonda, ktorý prišiel Maťa Homolu pozdraviť a tiež zajazdil na simulátore veľmi slušný čas! V Europe sa zastavil aj aktuálny Majster Európy na plochej dráhe, slovenský pretekár Martin Vaculík. Všetci v tíme Homola Motorsport sa vzácnej návšteve týchto skvelých pretekárov veľmi potešili.

mht-bb-4

Víťaz banskobystrického kola MAŤO HOMOLA TOUR 2014, Dávid Dolinský, vyhral víkendový pobyt pre dve osoby v rekreačnom stredisku Mraznica v Hnilčíku, dve vstupenky na WTCC + ETCC na Slovakia Ringu a cestovnú tašku BMW Motorsport. Druhý najrýchlejší, Martin Koštiarik, získal elektroniku od firmy Molpir + Funtoro a Tomáš Holba malý "autoservis" od firmy Homola s.r.o. Ukrátení neostali ani malí začínajúci pretekári, ktorí sa pod Maťovým drobnohľadom učili jazdiť na simulátore a taktiež každý z nich dostal vymaľovánku s farbičkami od firmy Allianz. Tí, ktorí sa báli vyliezť na simulátor, čakal mimo iného aj slalom na kolobežke pod záštitou firmy BECEP.

mht-bb-5

Ďalšie kolo MAŤO HOMOLA TOUR 2014 sa pôjde 8. marca v Poprade v OC Max.

Prekoná niekto Dávida z Banskej Bystrice a vyhrá BMW na mesiac?

Homola Motorsport