Maťo Homola získal v boji o titul Majstra Európy novú nečakanú posilu

V súčasnosti náš najúspešnejší automobilový pretekár Maťo Homola štartuje v tomto víkende 18. až 20. septembra na okruhu v Belgickom Zolderi. Jazdec tímu Homola Motorsport bude útočiť na prvé miesto nielen v týchto pretekoch, ale aj v celkovom poradí ETCC.

homola-dynamax-2

Vo finiši tejto sezóny ho podporí partner, s ktorým Maťo podpísal nový kontrakt. Najkomplexnejšia značka olejov, mazív, autokozmetiky a chémie slovenský Dynamax.

homola-dynamax-4

„V Maťovi vidíme veľa paralel s naším biznisom. Rovnako ako my, musí podávať výnimočné a kvalitné výkony, aby bol lepší ako európska konkurencia častokrát s lepším zázemím, má ale ambíciu byť najlepší a zároveň aj celosvetovo úspešný, takáto je aj naša filozofia značky Dynamax," povedal majiteľ a zároveň výkonný riaditeľ spoločnosti Euro-vat Juraj Wachal.

homola-dynamax-1

„Teším sa, že sa na Slovensku stále nájdu zapálení ľudia pre motošport a reprezentáciu Slovenska. S Dynamaxom sa mi vytvoria ešte lepšie podmienky na pretekanie, takže verím, že spolu prinesieme pre Slovensko konečne titul Majstra európy ETCC" dodal Maťo Homola.

Homola Motorsport